+32499188543 info@primataxi.be

Voertuigen

Bij Prima Taxi maken wij een onderscheid tussen 3 soorten voertuigen. Wij onderscheiden de standaard voertuigen, de groene voertuigen en de premium voertuigen.

Standaard Voertuigen

Onder de standaard voertuigen plaatsen wij voertuigen die hun primaire functie als vervoersmiddel perfect uitvoeren. Standaard betekent dit dus plaats voor 4 passagiers en hun persoonlijke bagage. Hieronder ziet u een voorbeeld van het interieur dat onze standaard voertuigen bieden.

Groene Voertuigen

Prima Taxi houdt ook rekening met het milieu en dus bieden wij in onze vloot groene, 0% emmisions, auto’s aan. Momenteel bezitten wij onder andere een 100% elektrische Nissan Leaf die ruim plaats biedt aan 4 passagiers en hun bagage. Het heeft een bereik van 200 kilometer waarbij er 0% Co2 wordt uitgestoten. Een van de vele redenen om dus een taxi bij ons te boeken!

Premium Voertuigen

In vergelijking met de standaard en groene voertuigen kunnen premium voertuigen niet via onze taxi-boeking software worden besteld. Hiervoor zal u ons persoonlijk moeten contacteren om een offerte aan te vragen.

Bij onze premium voertuigen is het vooral het comfort dat van belang is. Daarom zijn onze premium voertuigen dan ook uitgerust met vele hoogtechnologische snufjes en zachte bekleding om uw rit van punt A naar punt B zo comfortabel mogelijk te maken.


Scroll to Top